About

DELTA Renhold ltd

Vi utfører alt innen renhold.

DELTA Renhold er en seriøs aktør innen renholdsbransjen. Selskapet ble stiftet i 1990 og med 23 års erfaring. I forbindelse med en omorganisering av selskapet i 1998, ble det besluttet å bygge opp selskapet til en større aktør i markedet.

 

Fokuset blir lagt på kvalitetssikringssystemer, opplæringsrutiner, HMS – rutiner, korte kommunikasjonslinjer, kost / nytte, miljøprofil. Gjennom dette ønsker vi å utvikle oss som selskap, tilby sikkerhet, pålitelighet og kvalitet til fornuftige priser til våre oppdragsgivere.

 

Vi er godkjent av sertifiseringsordning i regi av Norsk standarder og godkjent av Arbeidstilsynet gjennom offentlig godkjenningsordning for renholdsbedrifter.

 

Vi har totalforsikringer som også dekker yrkesskade og skade på tredjemanns eiendom. Videre har vi en nøkkelforsikring, som dekker eventuelle kostnader ved tap av nøkler, adgangskort o.l. Vi setter oss som mål å være en bedrift som i minst mulig grad forurenser miljøet. Det benyttes kun godkjente og miljøvennlige produkter.

 

Er dere opptatt av en leverandør som har høy kompetanse og god oversikt over de metoder som finnes i markedet, og er opptatt av å levere det som passer din bedrift best . Velger du kvalitet og frekvens. Vi som DELTA Renhold gir deg gode råd. Sammen finner vi den beste løsningen til akkurat din bedrift!

 

 

Copyright © All Rights Reserved